CASE medverkar i Forskarturnén 2018

Forskarturnén

CASE har tidigare medverkat i Forskarturnén vid Lunds universitet och föreläsningarna har varit bland de populäraste. Även i år ingår CASE i programmet.

Forskarturnén är ett samverkansprojekt där forskare från Lunds universitet föreläser om sin forskning på bibliotek i Skåne. Syftet är att sprida kunskap om universitetets pågående forskning till en intresserad allmänhet, på ett tillgängligt och engagerande sätt.

Medarbetare knutna till CASE har medverkat i programmet tidigare och deras föreläsningar har varit bland de populäraste. Även i år är CASE representerat genom professor Susanne Iwarsson och biträdande forskare Oskar Jonsson vid Institutionen för hälsovetenskaper.

Läs mer om deras medverkan på CASE:s hemsida: Forskarturnén 2018

För hela programmet gå till universitets hemsida: Forskarturnén hösten 2018