Eva Månsson Lexell ny forskargruppschef

Eva Månsson Lexell

Den 1 mars tillträdde docent Eva Månsson Lexell, knuten till CASE, som forskargruppschef för Arbetsterapi och Aktivitetsvetenskap vid institutionen för hälsovetenskaper, Lunds universitet.

- Som nybliven docent ser jag detta som en ny utmaning och en möjlighet att utveckla ämnet arbetsterapi och kopplingen mellan forskning, undervisning och klinik. Även om jag också vill fortsätta att arbeta tvärprofessionellt och tvärvetenskapligt, säger Eva Månsson Lexell.

Läs mer om Eva Månsson Lexells forskning