Seminarium i Åldrande och hälsa. Marianne Granbom: Boendefrågor för äldre i Baltimore och Östersund – reflektioner från en postdok

Seminarium

Jag kommer dela med mig av mina erfarenheter från min postdoktid på Johns Hopkins University i Baltimore, USA. Jag kommer blanda personliga reflektioner kring att packa ner familjen och flytta till ett annat land, att vara gäst på USAs bästa (!) universitet, hus som brinner upp, forskning som går åt skogen, mentorer som försvinner och mentorer som gör mig till en bättre människa, framgångar i forskningen, åldrande i socialt utsatta områden, avsaknaden av saltlakrits och nyttan med att WAG:a sina manus.

Tid:
2018-10-18 14:30 till 15:30