Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

CASE scientific sessions

Syftet med CASE Scientific Sessions (CSS) är att erbjuda tvärvetenskapliga seminarier, workshopar och doktorandaktiviteter med fokus på åldrande och stödjande miljöer, för medarbetare anslutna till CASE. Bakom CSS står fyra fakulteter vid Lunds universitet som alla är engagerade i CASE: Juridiska fakulteten, Lunds Tekniska Högskola (LTH), Medicinska fakulteten och Socialhögskolan.

De aktiviteter som erbjuds är av olika karaktär och har olika målgrupper, vilket framgår då inbjudan och program för respektive tillfälle annonseras.

Om du inte är ansluten till CASE men är intresserad av våra aktiviteter får du gärna kontakta docent Per-Olof Hedvall, koordinator för CSS. Vi välkomnar idéer och önskemål och ser gärna att fler medverkar och bidrar till CSS!

En workshop planerad per termin och en doktoranddag per år

CASE scientific sessions coordinator: Per-Olof Hedvall

2018

18 september kl. 10:00-12:00: Kappaseminarium -  Towards a self-management intervention - supporting activity and participation after stroke. Seminariet hålls på svenska. 
Emma Carlstedt, CASE-doktorand
Lokal:
CASE konferensrum B207, Health Sciences Centre, Baravägen 3, Lund
(ingår även i seminarieserien för Åldrande och hälsa)

Kontakt

Per-Olof Hedvall

Per-Olof Hedvall
Koordinator CASE Scientific Sessions
Tel: 046-222 4094
Epost: per-olof [dot] hedvall [at] certec [dot] lth [dot] se

Ingrid Hilborn
Forskningsadminstratör
Tel: 046-222 1873
Mobil: 0730-81 57 88
Epost: ingrid [dot] hilborn [at] med [dot] lu [dot] se