Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

CASE Scientific Sessions

CASE erbjuder tvärvetenskapliga seminarier och workshoppar med fokus på åldrande och stödjande miljöer.

CASE Scientific Sessions riktar sig framför allt till forskare och brukarrådet vid CASE, men är även öppna för andra forskare och personal inom olika samhällssektorer. Allmänheten kan också delta.

Forskare vid juridiska fakulteten, medicinska fakulteten, samhällsvetenskapliga fakulteten och Lunds tekniska högskola (LTH) tar fram programmet i samarbete. Aktiviteterna utformas på olika sätt beroende på målgrupp. 

Det tvärvetenskapliga programmet omfattar föreläsningar av gästforskare, presentationer av forskning, seminarier om aktuella ämnen, workshoppar om forskningsmetoder.

CASE välkomnar förslag på programpunkter till CASE Scientific Sessions. 

Anmälan är obligatoriskt och sker till forskningsadministratör Dan Lindblom: dan [dot] lindblom [at] med [dot] lu [dot] se

Kontakta koordinator Charlotte Magnusson för frågor om programinnehållet: charlotte [dot] magnusson [at] certec [dot] lth [dot] se

Se kommande CSS i Kalendarium.

Kontakt

Charlotte Magnusson
Koordinator för CSS
+46 46 222 40 97
charlotte [dot] magnusson [at] certec [dot] lth [dot] se