Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

MoRe-Lab

MoRe-Lab (Movement & Reality lab) på Forum Medicum

The Movement and Reality Lab (MoRe-Lab) är en ny infrastruktur för samarbeten mellan universitetsfakulteter, kommuner, vårdnätverk, idrottsföreningar och näringsliv.

MoRe-Lab har toppmoderna analysplattformar för mänskliga rörelser (movement-plattform) och en hemmiljöplattform (reality-plattform), som gör det möjligt att studera komplex interaktion mellan fysisk funktion, beteende, kognition och aktivitet i olika standardiserade eller verkliga miljöer.

MoRe-Lab är en unik infrastruktur i Sverige och utan tvekan i världen. Anläggningen är inte disciplinspecifik, utan strävar snarare efter att stödja tvärvetenskapligt samarbete mellan traditionella hälsovetenskapliga discipliner och alla andra discipliner som studerar aspekter som är relevanta för hälsa.

CASE:s koordinator, Steven Schmidt, har varit med att utveckla labbet och CASE:s forskare genomför projekt där.

Läs mer om more-lab.lu.se.

MoRe-Lab i Forskningsportalen

Kontakt

steven [dot] schmidt [at] med [dot] lu [dot] se (Steven Schmidt)