Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

CASE-dagen

CASE-dagen är en återkommande aktivitet med syfte att sprida kunskap om centrumets pågående forskning om åldrande och stödjande miljöer.

CASE-dagen 2019. Moderator Artur Ringart och Professor Susanne Iwarsson.
Artur Ringart var moderator för CASE-dagen 2019. Här tillsammans med professor Susanne Iwarsson.

CASE har etablerat en återkommande CASE-dag som initieras och arrangeras av centrumets Brukarråd. Syftet med CASE-dagen är att genom populärvetenskapliga arrangemang sprida centrumets forskningsresultat till alla som är intresserade av frågor som berör åldrande och stödjande miljöer.

Erfarenheterna från CASE-dagen är mycket positiva med flera hundra deltagare med engagerande och inspirerande dialog mellan presentatörer och publik.

Foto på Johan Wester.

Johan Wester – moderator för CASE webbdagar 2021

CASE-dagen 2021 ställdes om till ”CASE webbdagar”, kortare onlineaktiviteter under tre måndagar i maj 2021.

Tv-profilen Johan Wester guidade deltagarna genom webbdagarna på temat "sociala rättigheter och boende för den åldrande befolkningen".

CASE-dagen 2019

CASE-dagen 2019 arrangerades den 7 november på LUX i Lund. Programmet modererades av Artur Ringart, f d sportjournalist och grundare av nyhetssajten News 55. Temat var "brukarmedverkan i forskning om åldrande och hälsa".

Alla presentationer spelades in och finns tillgängliga på Youtube. Inspelningarna är inte textade.
Länk till spellista för CASE-dagen 2019 på Youtube

Kontakt

Oskar Jonsson
Aktivitetskoordinator
+46 46 222 19 96
oskar [dot] jonsson [at] med [dot] lu [dot] se