Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

NY STUDIE: Är du 55+ och bostadsägare? Vill du delta i en studie om boendefrågor kopplade till hälsa och ekonomi?

bildcollage.collage

Vi söker deltagare till ett forskningsprojekt som handlar om hur faktorer som hälsa och ekonomi (t.ex. reavinstskatt, mäklararvode, svårigheter att få lån, energipriser eller höga hyror på lägenheter) påverkar äldres flyttbenägenhet och boendepreferenser. Studien belyser också individens syn på kommunalt och statligt engagemang i boendefrågor. 

Vi söker dig som bor i ett småhus med äganderätt och är 55 år eller äldre. Utöver detta är du intresserad av att tillsammans med andra diskutera frågor som berör äldres boendesituation och hälsa. 


Vi söker för närvarande deltagare i följande kommuner:
•    Lomma
•    Malmö
•    Falun
•    Sollefteå 

Studien genomförs via intervjuer/diskussioner i mindre grupper. 

INTRESSEANMÄLAN
Du kan anmäla ditt intresse genom att lämna dina uppgifter här.

En av forskarna kommer att kontakta dig inom en vecka. Vill du hellre ringa eller mejla går det lika bra, vänligen kontakta Maya eller David.

Maya Kylén, doktor i gerontologi
Vetenskapligt ansvarig 
Telefon: 0708446397 
E-post: maya [dot] kylen [at] med [dot] lu [dot] se    

David Dahlgren, doktorand
Telefon: 0707905124         
E-post: david [dot] dahlgren [at] med [dot] lu [dot] se